İŞ HUKUKU

Vizyoner Hukuk ve Danışmanlık, iş ve sosyal güvenlik hukuku alanında her türlü hukuki danışmanlık hizmeti vermektedir. Amacımız gerek uyuşmazlık ortaya çıkmadan ve hak kaybı meydana gelmeden önleyici hukuki danışmanlık vererek uyuşmazlıkların daha ortaya çıkmadan oluşmasını engellemek, gerekse ortaya çıkan uyuşmazlığın çözümü konusunda doğru ve kaliteli hukuki yardımda bulunmaktır.

Büromuz, işe iade davaları ve işçilik alacaklarına ilişkin olarak fazla mesai ücreti, ihbar tazminatı, kıdem tazminatı, genel tatil ücreti, hafta tatili ücreti, yıllık izin ücreti gibi işçi işveren ilişkisinden kaynaklanan dava ve uyuşmazlıklarda müvekkillerine her türlü hukuki desteği sağlamaktadır. Bunun yanısıra yine ülkemiz koşullarında sıkça karşılaşılan iş kazaları ve bundan doğan maluliyet, geçici iş göremezlik ve sürekli iş göremezlik, maddi ve manevi tazminat talepleri, Sosyal Güvenlik Kurumu nezdinde yapılacak ve yürütülecek işlemler, hizmet tespiti ve hizmet birleştirilmesi konularında hukuki danışmanlık hizmeti vermektedir.

Vizyoner Hukuk ve Danışmanlık, yurt dışında yaşayan Türk vatandaşları ve 5901 Sayılı Türk Vatandaşlığı Kanunu uyarınca izinle Türk vatandaşlığından çıkan vatandaşlarımızın sıkça karşılaştığı borçlanma ve Türkiye’de emekli olma gibi hukuki ihtilaflarda da tecrübesi ve bilgisiyle destek hizmeti vermektedir.

idare-hukuku